Трагедия е станала в първите минути на новата година в София.Възрастна

...
Трагедия е станала в първите минути на новата година в София.Възрастна
Коментари Харесай

Жена загина при пожар, причинен от хвърлена пиратка в новогодишната нощ в София

Трагедия е станала в първите минути на новата година в София.

Възрастна жена е починала в резултат на пожар в дома си в София. За нещастието, разиграла се минути след настъпването на новата година, бе обявено във фейсбук групата жк. " Света Троица ".

Огънят е тръгнал от балкона на апартамент на втория етаж в блок 127 Б, а евентуалната причина за случая с съдбовен край е пиротехника, написа Блиц. 



" Към 1 часа група момчета виждат пожара, разрушават вратата и с кофи вода стартират да си проправят път във вътрешността. Виждат, че на земята в хола лежи жена. Изнасят я на открито, тя е с доста обгаряния, само че към момента диша. Закарват я в " Пирогов ", само че на 2-ри организмът й не устоя на 50% обгаряния и тя почива. А ние към този момент си имаме комшия, купонджия, който точно на Нова година се е трансформирал в палач ", написа авторката на обявата. 

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че са получили сигнал за потърпевша при пожар жена, подаден на 1 януари. Дали пиратка е повода за огъня, може да бъде открито от пожаро-техническата експертиза.

По информация на БНР жертвата е на 76 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР